NVHP - Erkend Hypothecair Planner

NVHP erkend hypothecair planner

NVHP Erkend Hypothecair Planner: algemeen erkend als de hoogste gespecialiseerde opleiding hypothecair advies.

Met deze hoog aangeschreven titel is de aanwezige kennis voor hypotheekadvies bij echtscheiding volledig gewaarborgd bij Geld en Scheiden.


De hypothecair planner kent niet alleen alle producten en fiscale regels, maar is vooral een hypothecair adviseur die u kunt vertrouwen. Van groot belang en zeker bij echtscheiding. U zult ervaren dat deze hypotheekadviseur echt naar uw persoonlijke situatie adviseert.

Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit bij echtscheiding, zoekt de Hypothecair Planner de juiste balans tussen zekerheden en mogelijkheden. Bij Geld en Scheiden is de hypotheekadviseur ook RFEA Register Financieel Echtscheidingsadviseur.

Toegevoegde waarde dus voor u en in uw belang!

Het advies van de Hypothecair Planner gaat bij echtscheiding verder dan de hypotheek alleen.

Continu veranderen er regels op juridisch en fiscaal gebied. Om bij te blijven en kennis te vergaren is permanente educatie dan ook het sleutelwoord. De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn.

De Erkend Hypothecair Planner is altijd op de hoogte van alle regelgeving.

Behalve alle juridische en fiscale uitgangspunten voor echtscheidingsadvies, komen ook het huwelijksgoederen- en erfrecht uitgebreid aan bod.

Kennis is macht en zeker in de complexe financiële echtscheiding adviespraktijk.

Wilt u een afspraak maken? Laat dan uw gegevens achter of bel 06 - 5105 9949.

Wij kunnen dan met elkaar persoonlijk bespreken hoe en of u verder wilt gaan met het daadwerkelijk plannen.